Методично-бібліографічний відділ

методично-бібліографічний відділ

Данилюк Наталія Іванівна – провідний методист

Катічева Марія Іванівна – бібліограф-краєзнавець

Петренко Діна Іванівна – бібліограф


  • Забезпечує єдине організаційно – методичне керівництво структурними підрозділами ЦРБ, працює над удосконаленням форм і методів бібліотечної роботи, доводить до бібліотек району інструктивно – нормативні документи органів влади та органів культури, що регламентують діяльність бібліотек
  • Організовує систему підвищення кваліфікації бібліотечних працівників шляхом проведення семінарів, практикумів, методичних днів, здійснює стажування новопризначених працівників, впроваджує активні та інтерактивні форми роботи.
  • Організовує та коригує довідково – бібліографічну та інформаційну роботу центральної бібліотеки та бібліотек – філій. Проводить популяризацію бібліотечно – бібліографічних знань серед користувачів та працівників ЦРБ. Формує та веде довідково – бібліографічний апарат та довідково – бібліографічний фонд.
  • З метою фахової самопідготовки пропонує різні видання : методичні та бібліографічні посібники, бібліографічні покажчики, методичні рекомендації, фахові журнали .
  • Здійснює видання та пропонує для використання : краєзнавчі довідки, календарно – інформаційні та бібліографічні сторінки, методичні поради, розробки сценаріїв та ін.. Складає рекомендаційні та інформаційні списки літератури, прес – релізи, інформ – досьє.
Кiлькiсть переглядiв: 1019

Коментарi