"День святого Валентина-день закоханих"

2021-02-12

День святого Валентина - день закоханих. Напередодні свята Дня святого Валентина у відділі абонементу Публічної бібліотеки Калинівської міської ради організовано книжкову виставку "День святого Валентина-день закоханих", яка завжди викликає інтерес читачів до літератури про одне з найпрекрасніших почуттів - кохання, яка запропонована на книжковій виставці.

Так у розділі "Все починається з любові" представлена література про одне з найпрекрасніших почуттів - кохання. Кохання взаємне і нерозділене, проте, що допомагає зберегти кохання на довгі роки, створити міцну, дружну і щасливу сім'ю.

Привертає увагу та інтерес читачів розділ книжкової виставки "Мелодія кохання", на якому виставлені фотографії з проведених заходів відділом абонементу бібліотеки, присвячених Дню святого Валентина та фотографії з мюзиклу "Ромео і Джульєтта", поставленим хореографічним колективом "Молодість", під керівництвом хореографа, волонтерки та читачки бібліотеки Вікторії Чешківської.

Кохання завжди було традиційною темою художників, поетів, кульпторів, архітекторів. Отже,на книжковій виставці у розділі "Кохання - вікова загадка" представлено ілюстрації картин українських та зарубіжних художників, лірична поезія та архітектурний шедевр - кохання "Тадж - Махал".

А у розділі "Через віки з любов'ю" представлена художня література про кохання, яка завжди цікавить читачів.

Отож, запрошуємо всіх до відділу абонементу Публічної бібліотеки Калинівської міської ради і бажаємо всім приємного читання та гарного відпочинку з книгою про кохання!

/Files/images/0405/IMG-c0d4ce3ec67ba4c11c31180bf2bf0ed8-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 92

Коментарi