Бібліотечний пікнік на центральній площі міста

2013-06-01

1 червня- Свято дитинства.

Міжнародний День захисту дітей був ухвалений Міжнародною організацією жінок в листопаді 1949 року і відтоді це свято відзначається кожного року в перший день літа.

В Калинівській районній бібліотеці для дітей цей день традиційно відзначають гучними розвагами, іграми, дитячими святами.

Ось і цього року районна бібліотека для дітей підготувала сюрприз маленьким читачам – дітей запросили на бібліоакцію «Бібліотечний пікнік на центральній площі міста».

Дітям пропонувалося книжкове меню:

1. Бібліококтейль «Книжкові родзинки для кожної дитинки».Діти з задоволенням знайомилися з новинками літератури, що були представлені їхній увазі.

2. Любителі малювати, юні художники продемонстрували свої чудові роботи в так званому «Кольоровому асорті» - виставці-вернісажі «Малюємо з задоволенням». Діти залюбки також позмагалися в умінні малювати під час конкурсу «Малюнок на асфальті», використавши для цього центральну площу міста.

3.Свої акторські здібності кожен охочий зміг показати, взявши участь в солодкій акції «Міняю цукерку на віршик».

4. Одним з найулюбленіших в нашому меню ласощів став святковий десерт – розважально-ігрова програма «Діти – квіти Землі», в якій взяли участь всі учасники свята. Працівники бібліотеки приготували для дітей ігри, конкурси, веселі загадки, цікаві казкові вікторини. А ритмічні мелодіїї святкової дискотеки повели всіх до запального танцю.

На закінчення свята всі діти отримали морозиво, що, як і цукерки та соки для проведення конкурсів, були надані районною державною адміністрацією.

Всі учасники свята залишились дуже задоволеними від проведених розваг, а бібліотекарі отримали позитивні емоції та відчуття радості від проведеного заходу.

Кiлькiсть переглядiв: 288

Коментарi