Фестиваль "Різдвяне диво" у Вінниці

2013-01-13

Другий обласний фестиваль народної творчості «Різдвяне диво» зібрав двадцять дев’ять гуртків колядників з двадцяти семи районів області. Калинівщину на фестивалі представляв народний фольклорний ансамбль з с. Гущинець «Надбужани». Колектив узяв участь в урочистій різдвяній ході гуртків колядників – щедрівників від Театральної площі до обласної філармонії та у різдвяному концерті.

Шанувальники народного мистецтва також мали можливість поспілкуватися з народними майстрами, помилуватись їхніми дивовижними виробами та різдвяними композиціями з власноруч виготовленими прикрасами з соломи, очерету, дерева, тіста, фруктів, горіхів, ниток та інших природних матеріалів. А господині щедрої господині з кожного району частували дорогих гостей щедрою кутею та духмяною різдвяною випічкою.

Господині щедрої господи Калинівщини - бібліограф районної бібліотека Петренко Діна, бібліотекар з питань інформатизації Панасюк Дирина, методист районного будинку культури Фалієва Тетяна. В підготовці та оформленні господи брали участь директор Калинівської ЦРБ Погорельська О. О. та бібліотекар с. Гущенці Кулик Наталія.

Кiлькiсть переглядiв: 345

Коментарi